44 похожих на Fk.mk сайтов

Фармацевтска комора на Македонија | Farmacevtska komora na Makedonija | Фармацевтска Комора на Македонија

Фармацевтска комора на Македонија е самостојна, професионална организација на фармацевтите формирана во 1992 година. Во Комората членуваат дипломирани фармацевти и магистри.

рейтинг сайта:
12 пункты

Язык: русский

Loi Pinel 2019 et Loi Denormandie eragrupa.mk

Tags: фармацевтскакоморамакедонијаорганизацијаинформатор
похожесть:
86%

Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот mchamber.mk

КОМОРСКОТО ОРГАНИЗИРАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА Коморите, како репрезент и застапник на интересите на стопанството, се карактеристика на сите опшествено-економски и политички системи. Како и многу други институции и асоцијации, разликите и нијансите на коморското организирање се резултат на продукционите односи на определено општествено уредување. Но, секогаш биле и се значаен економски фактор и според многу аналитичари, според редоследот на вредноста се вбројуваат веднаш по најрепрезентативните политички институци

Tags: коморамакедонијакоморатаинформатор
похожесть:
65%

Press24 | Од секој агол press24.mk

Tags: коморамакедонија
похожесть:
51%

Алсат-М | Насловна alsat.mk

Алсат-М Национална Телевизија портал на македонски јазик

Tags: коморамакедонија
похожесть:
51%

Pocetna | Komora Izvrsitelja komoraizvrsitelja.rs

Tags: комораKomora
похожесть:
42%

Правдико pravdiko.mk

Веб портал за право кој нуди информации за правата на граѓанинот како и пристап кон најголемата база на закони и обрасци, судска пракса, прирачници и стручни статии.

Tags: македонијаорганизацијаинформатор
похожесть:
39%

ФФМ - Фудбалска Федерација на Македонија ffm.mk

Tags: македонијаорганизацијастручен
похожесть:
38%

mkdijaspora.ch mkdijaspora.ch

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

Welcome komiti.org - Hostmonster.com komiti.org

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

duma.mk duma.mk

duma.mk

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

METEOPRO meteopro.mk

meteopro.mk - Детална временска прогноза за Македонија, прогноза за времето на македонските планини, прогноза за времето на македонските патишта, метео услови за велосипедисти

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

Почетна - Планинарски клуб МАКЕДОН makedon.mk

Планинарски клуб "Македон" од Скопје, Р. Македонија е основан на 02.04.2008 година. Целта на клубот е омасовување посебно со млади членови, и создавање на комплетно планинарски образовани членови, без обзир дали се бават рекреативно со планинарски спортови, или активно со намера да постигнат врвни резултати.

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

МакРакомет - Сѐ за македонскиот ракомет на едно место. makrakomet.com

МакРакомет е портал на македонскиот интернет-простор што ја информира јавноста за македонскиот ракомет, а истовремено го промовира ракометот во нашата земја

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

6thstar.org 6thstar.org

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

kavadarci.info | » во виното е вистината, а во ракијата глупостите ! « kavadarci.info

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

Oglasi | Автомобили | Станови | Pazar3.mk | Компјутери | Мобилн телефони | Работа | Услуги pazar3.mk

Македонски Скопје · Битола · Куманово · Прилеп · Тетово · Велес · Штип · Охрид · Гостивар · Струмица · Кавадарци · Кочани · Кичево · Струга · Радовиш · Г..

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

HeadLines | Najnovi vesti, Novosti, Informacii | Најнови вести, Новости, Информации hl.mk

HeadLines ги пласира најновите вести и настани од Македонија, Балканот и Светот. Со HeadLines сите новости и информации на едно место.

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

Tema1 tema1.net

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

Македонија 24 | Прва македонска интернет телевизија makedonija24.mk

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

Selamat Datang di Macedonians.tv – Macedonians.tv adalah situs pemberitaan atau portal komunikasi yang terhubung secara online. macedonians.tv

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

Веб Адресар wa.mk

Веб Адресар е најдобрата база на податоци која содржи веб страни за Македонија. Веб Адресар е вистинското место за тоа што навистина ви треба во вашето секојдневие

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

www.kavadar4e.com - Портал на Кавадарци kavadar4e.com

Портал на Кавадарци - www.kavadar4e.com

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

Dog Security dogsecurity.mk

Основната дејност на Dog Security е базирана конкретно на: продажба, сервис и услуги од делот на автомобилски аудио и аларм системи

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

Македонска нација mn.mk

Македонска нација

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

КЗД – Комисија за заштита од дискриминација kzd.mk

Tags: македонијаMakedonija
похожесть:
35%

British Council | Северна Македонија britishcouncil.mk

Британскиот совет е меѓународна организација од Обединетото Кралство за културни врски и образовни можности. Работиме на шест континенти и во повеќе од 100 земји, секојдневно остварувајќи меѓународни можности. Дознајте повеќе за нас.

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

Добродојдовте на интернет страните на Друштвото "Македонија" - Echallens - Почеток makedonia.ch

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

Здружение на Македонците "Даме Груев" damegruev.org

Здружение на Македонците во Србија Удружење граћана македонске националне заједнице у Србији

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

Почетна gafondacija.mk

Фондација Ѓорѓија Џорџ Атанасоски

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

Зомбификација © jasnesumjas.blogspot.com

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

Историски Блог | Учител на животот... istoriski.com

Историја, Археологија, Етнологија, Фолклор, Митологија, Хералдика, Минато, Културно Наследство

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

Macedonian Timeline macedoniantimeline.blogspot.com

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

Hemija.net - Македонски хемиски сервер hemija.net

Hemija.net - македонски хемиски портал. Новости, занимливости, дискусии, периоден систем на елементите, хемиски линкови, книги и специјализирани списанија, фирми од областа на хемијата, универзитети, институти (креирано: 17.02.2000 г.)

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija poa-info.org

Православна Охридска Архиепископија

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

HealthRights.mk - Човекови права во здравствената заштита healthrights.mk

Човекови права во здравствена заштита

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

Граѓанска Опција за Македонија grom.mk

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

mobilefestival.net mobilefestival.net

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

COOLTURA.mk – ..затоа што културата е COOL! cooltura.mk

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

Македоника Литера makedonikalitera.mk

Друштво за издавачка дејност - Македоника Литера

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

boristrajkovski.org boristrajkovski.org

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

Почетна страница | Бугарски културен клуб - Скопје bkks.org

Tags: македонијаорганизација
похожесть:
35%

skopjeinfo.mk | Азбуката на градот skopjeinfo.mk

Азбуката на градот.

Tags: македонијаинформатор
похожесть:
34%

Domain Default page odmorise.mk

Tags: македонијаинформатор
похожесть:
34%

ISO Standardi vo Makedonija | www.mobeskvalitet.mk mobeskvalitet.mk

Konsalting, voveduvanje, ISO standardi ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, ISO27001, ISO22000, HACCP

Tags: организацијаMakedonija
похожесть:
26%
Проанализированные ключевые слова
Јавен Членуваат Членовите Членарина Фармацевтски Фармацевтска Фармацевтите Усовршување Стручно Стручен Самостојна Признавање Организација Македонија Лиценци Лиценца Континуирана Комората Комора Карактер Информатор Едукација Дипломирани Дејност Барања Акредитација Makedoni­ja Komora Fk Far­ma­cevts­ka
Похожие запросы